|
| | Autor | Wiadomość |
|---|
NPC
Liczba postów: 790
 | Temat: Wojenne Plenery Nie Cze 12, 2011 9:22 pm | |
|  | Rozciągają się na setki tysięcy metrów kwadratowych. Góry, równiny, morza, wulkany, wąwozy. Miejsce gdzie dzień w dzień ktoś ze sobą walczy. | Dla gracza: Techniki możliwe do nauki: wszystkie. Mistrzowie: Bardzo wielu. |
|  | | Hikaru Mistic Mod

Liczba postów: 607
SCOUTER HP:
   (50543/57555) KI:
   (41556/56055)
 | Temat: Re: Wojenne Plenery Pią Sie 12, 2011 12:55 pm | |
| Pojawił się w kilka sekund od zniknięcia z Vegety i rozejrzał się dokoła. Było tu gorąco i mało przytulnie. Szczerze mówiąc nie bardzo lubił tu przebywać, ale chyba nie ma wyjścia. Trzeba załatwić sprawy sprzed trzystu lat. Wylądował na jednej z wysepek i rozpalił swoją Ki do granic możliwości. - Demonico, pokaż się. Rzucił gdzieś w przestrzeń czekając z wyczulonymi zmysłami na duszę tej demonicy. Miał teraz najwyższy poziom mocy jaki mógł osiągnąć w tym stanie. Ciekawe jak silna się stała tutaj... czy zachowała ciało ? Czy w ogóle to możliwe ? Raczej tak... skoro on mógł po śmierci zachować ciało będąc dużo słabszym.... |
|  | | NPC. Mistrz Gry
Liczba postów: 702
 | Temat: Re: Wojenne Plenery Pią Sie 12, 2011 1:52 pm | |
| ___Cisza. Jakby nikt tutaj nie walczył, chociaż w tym miejscu walczy się codziennie. Co godzinę jakiś potwór przeraźliwie ryczy gdy zostaje zadany mu ostatni cios. Ale teraz... cisza. Nie, chwilka. Słychać jakieś kroki, które odbijają się echem w tej pustce. ___ - No proszę. Już mi musieli zepsuć zabawę ściągając Cię tutaj, Hikaru. - zaśmiał się gardłowo znajomy głos. Kroki ustały, a w gęstej mgle można było dostrzec zarys jakiejś postaci z wielkimi skrzydłami. Nie, to nie był anioł. Gdy mgła opadła ukazała w swojej pełnej dumie pewną demonicę... Juvette. | Spoiler: | | |  |
___ - Jak tam Twój Zielony przyjaciel? Oj, no tak. Zabiłeś Go. - mówiła jakby ze współczuciem, ale szyderczy uśmiech na jej ustach mówił, że się zgrywa. - Nie był zadowolony gdy tu trafił. Można było dostrzec za Juvette dziwny, czerwony przebłysk. Czy to może złudzenie? Złowieszczy uśmiech na ustach demonicy znikł. Teraz miała wyraźnie niezadowolony wyraz twarzy. Zacisnęła szponiaste pięści: ___ - Czuję smród tej demonicy w świecie żywych. Dodatkowo Shadow'a. To jak dwie pieczenie na jednym ogniu... przepraszam, trzy. Jeszcze Ty się wliczasz.
OCC Walczysz, tylko mi jej nie zniszcz. Statystyki Juvette:Siła: 5000 Szybkość: 4000 Wytrzymałość: 4000 Energia: 4000 (Jak przesadziłam, to gg. xD) Techniki:- Electro Bomb [link]- Latanie - Ki Sword - Ki Feeling - Bakuhatsuha - Genocide Attack Jak chcesz odgrywać i Juvette, to niech ciągle mówi o demonicy i Shadowie. |
|  | | Hikaru Mistic Mod

SCOUTER HP:
   (50543/57555) KI:
   (41556/56055)
 | Temat: Re: Wojenne Plenery Sob Sie 13, 2011 12:27 am | |
| W końcu zwabił demonicę do siebie. Wyczuł jej ki na odległość. Jego aura wreszcie była pełna mocy tak jak za dawnych czasów... niestety miał na sobie magiczne obciążenia, które skutecznie go osłabiają. W tej chwili miałaby go na kilka ciosów. Słuchał jej, nawet odwrócił się do niej twarzą w twarz spoglądając w jej demoniczne oczy. - Wiem, że Greefis, tzn jego dusza, trafiła tutaj. To za Twoją sprawką z resztą. Powinienem był Cię zabić, tak samo jak Shadowa, gdy miałem ku temu okazję. Nie powinno się zostawiać komuś roboty, którą sam powinieneś załatwić. Do dziś mnie to męczy. Zagadywał demonicę bawiąc się w zdejmowanie swoich obciążeń z rąk i nóg. Zdjął też swoje słoneczne okulary i zawiesił na swojej bluzie.
Ustawił się w pozycji do walki i wyzwolił jeszcze więcej energii dając upust całej swojej mocy. Miał teraz bardzo podobną moc jak wtedy, kiedy ona jeszcze żyła. Błękit spowijał czerwone skały i lawę na dole. Po chwili ułożył ciało w pozycji wilka i zaatakował przeciwniczkę z całą swoją siłą zasilając się dodatkowo energią roga fufu kena. Nie musiał uważać, że ją zabije, mógł ponieść się od dawna duszonej chęci walki. Hikaru kopał i uderzał z całych sił.
occ rogafufuken 14.099 dmgu -14.399 Ki
hp Juvette 45.901 ki bez zmian. |
|  | |
 | Temat: Re: Wojenne Plenery Sob Sie 13, 2011 12:27 am | |
| The member ' Hikaru' has done the following action : Rzut kośćmi'Walka automat' :  |
|  | | Hikaru Mistic Mod

SCOUTER HP:
   (50543/57555) KI:
   (41556/56055)
 | Temat: Re: Wojenne Plenery Sob Sie 13, 2011 1:41 pm | |
| Po swoim ataku odskoczył, ale zaraz potem Juvette zniknęła jakby nie poczuła ataku i pojawiła się nad Hikaru by zadać cios oburącz w głowę. Potem jeszcze chciała wykonać kilka wykopów, ale chłopak miał szybsze reakcje. Podniósł lekko dłoń w stronę demonicy i wyrzucił z siebie trochę niewidzialnej ki by ją odepchnąć na niewielką odległość. Dzięki temu mógł teraz zaatakować zanim odzyska stabilność. Wyjął natychmiast swój miecz i dopadł przeciwniczkę zanim jeszcze wylądowała na ziemi zadając kilka szybkich cięć jedną ręką. Potem podniósł miecz nad głowę pod kątem czterdziestu pięciu stopni i z całej siły zadał prosty cios, który mógłby zniszczyć sporą górę. Gdy przeciwnik oberwał mocno uderzył o skały wywołując jakby grzmot błyskawicy. - Nie bardzo się wzmocniłaś przez te trzy stulecia... postaraj się bardziej. Rzucił w stronę podnoszącej się demonicy. Nawet nie przestał być spokojny. Mimo upływu tylu lat bez praktycznie większych treningów zachował sporo sił. Przypominał sobie jak kiedyś, gdy Juvette owładnęła magia majin-była sporo silniejsza od Hikaru.. przez ten krótki okres czasu.
occ -150 ki z mojej strony i potężny na przeciwnika 10.362 dmg
hp Juv 35.539 |
|  | |
 | Temat: Re: Wojenne Plenery Sob Sie 13, 2011 1:41 pm | |
| The member ' Hikaru' has done the following action : Rzut kośćmi'Walka automat' :  |
|  | | Hikaru Mistic Mod

SCOUTER HP:
   (50543/57555) KI:
   (41556/56055)
 | Temat: Re: Wojenne Plenery Pon Sie 15, 2011 8:33 pm | |
| Zaskoczyła go technika Juvette, nie widział jej wcześniej i może dlatego nie udało mu się jej uniknąć. Choć wydawało mu się, że ta kula jest zdalnie naprowadzana jak sokidan... cóż ciekawe. Tak czy inaczej Hikaru kilka razy próbował ominąć pocisk, ale w końcu trafił i całkiem sparaliżował. Poczuł się jakby piorun go uderzył. Kompletnie nie czuł swojego ciała. Nie mógł machnąć nawet jednym palcem. Lewitował w powietrzu zdany na łaskę demonicy, która chyba lekko się zdenerwowała.
occ paraliż na dwie tury i 4100 dmgu. |
|  | |
 | Temat: Re: Wojenne Plenery Pon Sie 15, 2011 8:33 pm | |
|  | | Hikaru Mistic Mod

SCOUTER HP:
   (50543/57555) KI:
   (41556/56055)
 | Temat: Re: Wojenne Plenery Pon Sie 15, 2011 8:41 pm | |
| Oberwał kilkoma silnymi atakami, dawno nie czuł takiej siły. Przez chwilę był jak piłka tenisowa. Latał w tą i w tamtą odbijany przez Juvette. Mimo to nie wydawało mu się, że wzmocniła się jakoś bardzo. Mogą walczyć na swoim poziomie, ale Hikaru był lepszy. W końcu udało mu się wrócić do normy i zniknął by pojawić się na pagórku chwytając miecz oburącz. Rozpalił jego klingę swoją błękitną ki dzięki czemu dużo bardziej wzmocnił efekt cięcia. Po chwili ruszył z całą swoją normalną szybkością jakby wcześniej nie został porażony. Użył lotu bo jednak czuł drobne mrowienie w kończynach i mogłoby nie wyjść całe zagranie tak jak planował jeśli by po prostu biegł. Zadał kilkanaście szybkich i płytkich cięć, by zakończyć jednym mocnym przechodzącym przez cały tors przeciwniczki.
occ 9834 dmgu za ki sword dla demonicy -9934 ki
Juvette 25.705 hp |
|  | |
 | Temat: Re: Wojenne Plenery Pon Sie 15, 2011 8:41 pm | |
|  | | NPC. Mistrz Gry
 | Temat: Re: Wojenne Plenery Pon Sie 15, 2011 9:32 pm | |
| | Spoiler: | | |  |
___Juvette po ostatnim cięciu odleciała dość spory kawałek do tyłu. Jej szponiasta ręka była cała umoczona nie tylko w jej krwi, ale i w krwi Hikaru. ___- Słodko... koniec zabawy. Wygrałam już zbyt dużo czasu... - uśmiechnęła się szyderczo zlizując językiem krew ze szponiastej ręki. Wyprostowała się, jej rany się zasklepiły tak od siebie. Juvette wyglądała jakby nic jej nie dotknęło. W jej dłoni zaś pojawił się ... miecz o czarnym, błyszczącym sztylecie z trupią czaszką na klindze. Diaboliczny uśmiech na ustach demonicy poszerzył się. Ta nagle zniknęła i w mig pojawiła przed Mistycznym Wojownikiem wtapiając ostrze miecza w brzuch half'a. Jednak czarne ostrze nie przebiło się na wylot. Znikło zaraz po zetknięciu z wojownikiem, a wraz z nim Juvette... Zaś gdzieś w tej mgle dookoła pojawiła się mroczna aura, którą Hikaru powinien dobrze znać, nawet po tak długim czasie. Zabłysnęły dwie czerwone lampki po czym znikły... z mgły zaczął wychodzić... | Spoiler: | | |  |
Greefis... jednak wyglądał inaczej... Był mroczny, a wokół Niego można było wyczuć przeraźliwie złą aurę. ___ - Kogoż to moje oczy widzą. Ależ to Hikaru, Mistyczny wojownik, który mnie zabił. - uśmiechnął się równie szyderczo co przed chwilą Juvette.
OCC20.000 DMG dla Ciebie Popiszemy, albo walczysz z Greefem. Statystyki Greefisa na normalu:s: 450 sz: 680 w: 350 e: 500 Techniki:Destro Ball Ki-Sword Bakuatsuha Zanzoken Bukujutsu Kiaiho Galick Gun Burning Attack Rezoku Energy Dan Big Bang Attack Ki Feeling |
|  | | Hikaru Mistic Mod

SCOUTER HP:
   (50543/57555) KI:
   (41556/56055)
 | Temat: Re: Wojenne Plenery Pon Sie 15, 2011 10:35 pm | |
| Hikaru był już gotowy by wykonać swoją technikę by obronić się przed ciosami Juvette, ale nagle coś się zaczęło dziać. Wytworzyła miecz z powietrza, chyba go kilka razy już widział. Demonom podskakiwała sporo siła dzięki niemu. Chwilę po wytworzeniu miecza Juvette zniknęła by po chwili zamigotać tuż przed Mistykiem i przeszyć go mieczem. Po tym ataku znowu zniknęła, a Hikaru przestał wyczuwać jej ki. Zadała mu dość mocną ranę centralnie w brzuch, prawie wypuścił swój miecz po tym ciosie. Naprawdę dawno już nie obrywał tak mocno... trzymając się za brzuch wypluł trochę krwi z ust przeklinając się, że nie ma żadnej senzu ze sobą. Schował miecz z trudem i wyczuł inną ki... dobrze mu znaną i jego oczy prawie wyskoczyły z orbit kiedy przed nim stanął Greefis.. choć raczej jego dusza. - Witaj... Dawno żeśmy.... się nie widzieli. Wiesz dlaczego tu trafiłeś. Zniszczyłbyś całą planetę i może jeszcze więcej. Mówienie mu sprawiało ból, ale starał się nie okazywać tego. Wisiał dalej w powietrzu patrząc na niegdyszejszego przyjaciela. |
|  | | NPC
 | Temat: Re: Wojenne Plenery Pon Sie 15, 2011 11:18 pm | |
| | Evil Greefis: | | |  |
Na słowa Hikaru skrzywił się. Widać było, że nie był w dobrym humorze. -W rzeczy samej. Widzę, że sobie nieźle radzisz. Pół-bóg. Kto by pomyślał... Nie masz czasem za dobrze ?- wypowiadając te słowa, złośliwie się uśmiechnął. Potem zaraz jego twarz zrobiła się poważna. Patrzył się lodowatym wzrokiem przepełnionym nienawiścią na Hikaru. -Przez ciebie tu trafiłem- wysyczał przez zęby. -Gdybyś wtedy był... To by do tego nie doszło.- Zamilkł. Przez ułamek sekundy jego oczy zalśniły jaskrawą czerwienią, a na czole mignął symbol Majin. Zmarszczył bardziej brwi spod których spoglądał na Hikaru. |
|  | | Hikaru Mistic Mod

SCOUTER HP:
   (50543/57555) KI:
   (41556/56055)
 | Temat: Re: Wojenne Plenery Pon Sie 15, 2011 11:28 pm | |
| -... był co ? Chciałem dać Ci moc Mistyka jaką zyskałem od starego kaioshina, ale ten powiedział, że może być TYLKO jeden na całą erę. Mówiłem Ci to setki razy!! Powiedział dużo głośniej niż wcześniej, ale zakrztusił lekko i wypluł znów trochę krwi zmieszanej ze śliną. Krew z rany brzucha ciekła mu na spodnie. Popatrzył na swojego dawnego przyjaciela po czym dodał. Mówił także, że takich er było mnóstwo już w całych dziejach kosmosu. Historia działa się w różnych częściach kosmosu, w tamtej erze trafiło na Ziemię. Byliśmy przyjaciółmi całe życie, trenowaliśmy i podróżowaliśmy po galaktyce. Gdy nastał względny spokój nudziliśmy się, ale byliśmy dalej razem. Jesteś i byłeś tak samo jak ja kiedyś, halfem z genami dwóch ras... widocznie wszystko musiało się potoczyć tak jak się potoczyło. Może coś w Twoim kodzie genetycznym było zapisane, że bardziej jesteś sayanem niż człowiekiem. Znów zamilkł jakby zmęczył się tym wszystkim. Rzeczywiście trochę zabrakło mu tchu, ale powoli dochodził już do siebie. Nie wiedział dlaczego Greefis jako dusza przybył tutaj... po śmierci magia majin powinna z niego zejść... i tak się stało przecież. |
|  | | NPC
 | Temat: Re: Wojenne Plenery Pon Sie 15, 2011 11:54 pm | |
-Głupku, nie mówię o tym.- splunął w bok. Wyraźnie było widać, że jego nerwy powoli puszczają. -Przez ciebie stałem się Majin. Gdybyś się pojawił i nie dopuścił do tego, to by wszystko się inaczej potoczyło. Z twojej winy tu kibluje od kilkudziesięciu lat, draniu.- wypowiadając te słowa był coraz bardziej wściekły. Zacisnął dłonie w pięści. Czerwona aura wokół niego nabrała intensywności. W stronę Hikaru pomknęła fala powietrza uderzając go w ranę na brzuchu. Może to nie było zbyt mocne, ale duży ból mogło wywołać.
OOC:
Kiaiho 40 dmg prosto w ranę
mała kara, bo zacząłeś pisać nie na temat |
|  | | Hikaru Mistic Mod

SCOUTER HP:
   (50543/57555) KI:
   (41556/56055)
 | Temat: Re: Wojenne Plenery Wto Sie 16, 2011 12:16 am | |
| Oberwał drobnym pchnięciem ki, choć poczuł to znacznie mocniej niż zwykle. Otrząsnął się po chwili i znów spojrzał na halfa. -Słuchaj Greef. Dobrze wiesz, że wtedy Juvette, która wykorzystywała majin była trzykrotnie silniejsza ode mnie. Chciałem ją zabić tego dnia, ale potrzebowałem większej siły. Nie udało mi się przybyć na czas, wybacz za to.. ale wyleczyłem Twoje rany tuż po przybyciu. Dałem Ci senzu, które całkiem wyleczyło Twoje ciało. Wszystko co powiedziałem chwilę temu miało Ci wytłumaczyć dlaczego stało się to co się stało. To było zapisane!!! Tak miało być! Każda era kończy się wielką batalią dobra ze złem. Oboje urodziliśmy się właśnie po to by ze sobą walczyć. Tylko ta okrutna magia mogła nas do tego zmusić. Nawet ktoś taki jak ja nie mógł nic na to poradzić. Nawet jeśli byłbym pełnokrwistym bogiem, to ci też nie są wszechmocni. Pewnych rzeczy nie można w żaden sposób zmienić. Po Twojej śmierci dowiedziałem się tego wszystkiego, gdy zamieszkałem z kaioshinami. Tam też pochowałem Cię, pod największym drzewem na planecie. Zacisnął dłonie na brzuchu przez chwilę bo poczuł większy ból na parę sekund. |
|  | | NPC
 | Temat: Re: Wojenne Plenery Wto Sie 16, 2011 1:03 am | |
-Nie chrzań! Co z tego, że dałeś mi to senzu skoro już było po fakcie. Mogłeś ją chociaż powstrzymać przed tym co mi zrobiła.- zaczął gwałtownie gestykulować. Aura wokół niego była coraz wyrazistrza. Zabliźnione rany od ukąszenia na szyi poczęły się otwierać. -Nie pierdol mi tu o przeznaczeniu. Dobrze wiesz, że mogło być zupełnie inaczej. Stchórzyłeś i tyle.- nie chciał wysłuchać do końca Mistica. Jego wściekłość narastała, a wraz z nią i moc. Pojawiły się drobne wyładowania, a piekielna ziemia poczęła się trząść, a drobne kamienie wznosić i kruszyć. Wokół Greefisa pojawiła się złocista aura z nutą czerwieni. Zaraz potem był rozbłysk oślepiającego światła. Gdy dym tylko opadł to Hikaru ukazał się złotowłosy wojownik Majin w pełnej krasie.
| Evil Greefis SSJ3: | | |  |
Zaraz potem zniknął i pojawił się przy twarzy Hikaru ze słowami: -Zapłacisz mi za tamto.- potem zdzielił Mistica z kolana brzuch, tak że ten musiał się od tego ciosu zgiąć. Potem z obu splecionych rąk go dobił sprawiając, że się wbił w kamienny grunt. Potem zaczął go okładać nogą sprawiając, że zagłębiał się coraz bardziej w jałową ziemie. W trakcie tej czynności pomiędzy kolejnymi kopnięciami, kontynuował rozmowę: -Jesteś zwykłym cykorem !... Pamiętasz te czasy kiedy szukaliśmy smoczych kul ?... Miałem do czynienia z przeciwnikami znacznie silniejszymi ode mnie. ... I mogłem mimo tego walczyć chodź to efektów nie dawało. ... Nie rozumiem jak mogłeś zostać Mistic'iem, skoro się boisz stawić czoła silniejszym od siebie !- przy ostatnich słowach zaczął mocniej kopać leżącego sprawiając przy tym większy ból.
OOC:
SSJ3 s: 4050 sz: 6120 w: 3150 e: 4500
potężny: 10170 dmg
bawisz się kośćmi przy okazji nie zapomnij odgrywać przeciwnika |
|  | | Hikaru Mistic Mod

SCOUTER HP:
   (50543/57555) KI:
   (41556/56055)
 | Temat: Re: Wojenne Plenery Wto Sie 16, 2011 6:31 pm | |
| Greefis miał trochę racji to fakt, ale nie rozumiał tego wszystkiego. Jeśli Hikaru nie będzie w stanie mu tego wytłumaczyć.... Jego włosy urosły znacznie i moc się zwiększyła, w tej chwili Greef był prawie tak samo silny jak Hikaru... zadał cios, ale białowłosy wykonał kiaiho by wyrzucić z siebie niewidzialną ki dla dezaktywacji ataku przyjaciela. - Próbuję Ci powiedzieć, że tamto ugryzienie nie miało znaczenia. Zbieg okoliczności po prostu-ta magia była w Tobie całe życie!! Nigdy nie próbowałeś jej używać, ale była tam w środku, zrozum to wreszcie. Majin to ucieleśnienie zła w każdym z nas. Nawet bogowie ją mają w sobie i ja też choć nigdy się jej nie poddałem. .... Nagle zamilkł bo wpadł na inny pomysł. Posłużył się telepatią by przekazać całą wiedzę jaką posiadał o ich walce wiele lat temu i odczucia jakie sam odczuwał, gdy zdobywał tą wiedzę.
Teraz wszystko wiesz to co ja. Czy przyjmiesz tą wiedzę.... rozumiem, że nie, a nie chcę z Tobą walczyć. Mimo to może powinieneś trochę dostać po dupie by otrzeźwieć. Nie jestem cykorem tylko nie porywam się na gwiazdę z motyką. Chciałem się zabezpieczyć by zwyciężyć. W czasie poszukiwań smoczych kul zabrałem Cię byś się uczył sztuk walki i możliwości na polu bitwy. Ze mną nic Ci nie groziło. Natomiast w walce z Juvette jakbym nawalił, mogłoby to się naprawdę źle skończyć. Nikt by mnie nie uratował tak jak ja bym uratował Ciebie w czasie poszukiwań. Dobrze to wiesz, Greef. Tamten chłopak dalej gdzieś w Tobie siedzi, a ja go wydobędę. Raz mi się udało wypędzić zło z Twojego ciała, teraz zrobię to z duszą. Yamaarashi!!
Szepnął ostatnie słowo, choć to szepnięcie było głośniejsze od krzyku. Podniósł dwa palce, wskazujący i środkowy po czym wystrzelił wiązkę ki skupioną jakby była materialna. Poleciała prosto na halfa po czym przebiła. Zaraz potem z wiązki energii wyrosły energetyczne kolce, które uniemożliwiły po prostu wyjęcie techniki z rany, raniąc przy tym przeciwnika jeszcze dotkliwiej. Zaraz przybliżył się i wyciągnął drugą ręką miecz by zadać kilka mocnych i głębokich cięć. Miecz był magiczny, więc nawet dusze mógł ciąć bez problemów. Po tych atakach zrobił zamach by zrzucić Greefisa z jeżozwierza, który zaczął już pękać i uderzył nim o skały wiele metrów dalej. Myślałeś, że nie podniosę na Ciebie ręki ? Byłeś moim uczniem i przyjacielem, dlatego nie chcę, choć muszę wybić Ci z głowy te wszystkie brednie.
occ 1868 dmgu za jeżozwierza i dwie tury paraliżu, które zaraz wykorzystam. -2018 ki za kiaiho i atak.
dwa zwykłe ataki za 9278 dmgu=11.146 dmgu łącznie.
PS nie mam zamiaru odwalać za was roboty i nie będę odpisywał za npc. Za dużo z tym roboty. |
|  | |
 | Temat: Re: Wojenne Plenery Wto Sie 16, 2011 6:31 pm | |
|  | | Hikaru Mistic Mod

SCOUTER HP:
   (50543/57555) KI:
   (41556/56055)
 | Temat: Re: Wojenne Plenery Wto Sie 16, 2011 6:45 pm | |
| Przyjął cios na siebie choć był gotowy to szybko zakończyć. Nie mógł zbyt długo się bawić bo rana brzucha mu mocno dokuczała. Greefis widocznie zaczął chyba coś rozumieć bo nie było z jego strony żadnej słownej riposty. Chłopak prawie zapomniał jak half był szybki w czasie tamtej walki... a to tylko ułamek tamtych zdolności. Białowłosy zaczął ładować swoją ki w jednej ręce. Wszyscy, którzy go znali wiedzieli co zaraz nastąpi. Zielona kula w dłoni chłopaka rosła na sile z każdą sekundą. - Final Shine!!!!! Wyprostował dłoń i skierował na przeciwnika wystrzeliwując soczysty, wielki zielony promień ki. Był bardzo szybki i potężny, łatwo się go nie obroni, mistyk musiał to zrobić by zakończyć szybko walkę. Wiedział, że nie może marnować czasu bo ten jest nie po jego stronie. Choć z drugiej strony Greefis także tracił mnóstwo ki przez ssj 3.
occ 21301 dmgu za potrójny FS - 21851 ki
hp greefa 14.804 |
|  | |
 | Temat: Re: Wojenne Plenery Wto Sie 16, 2011 6:45 pm | |
|  | | Hikaru Mistic Mod

SCOUTER HP:
   (50543/57555) KI:
   (41556/56055)
 | Temat: Re: Wojenne Plenery Wto Sie 16, 2011 7:11 pm | |
| |
|  | |
 | Temat: Re: Wojenne Plenery Wto Sie 16, 2011 7:11 pm | |
| |
|  | | NPC. Mistrz Gry
 | Temat: Re: Wojenne Plenery Wto Sie 16, 2011 10:30 pm | |
| ___Zanzoken jakby nic nie robił zezłoszczonemu Greef'isowi. Ten zawisł w powietrzu wpatrując się morderczym wzrokiem w jednego z klonów. Na całym ciele wojownika były widoczne żyły, które pulsowały. Oczy Greef'isa zniknęły, pokazując tylko biel, ale zaraz zaświeciły się czerwonym światłem, które trwało. Potem rozległ się po tej pustce potężny ryk, jakby jakiegoś cierpiącego potwora. Ten ryk dochodził właśnie od wojownika, który chwycił się za głowę i zgiął w pół. Aura wokół niego stała się bardziej widoczna, bardziej mroczna. ___ - Arrrgghhh! - kolejny równie nieludzki ryk. Za half'em trzasnęła błyskawica, potem kolejna. Wojownik wyprostował się, a wtedy rozległ się silny, oślepiający wybuch ciemnej energii. Gdy światło opadło ukazało potwora, który emanował tak samo złą energią co Juvette. | Spoiler: | | |  |
___ ___- W końcu. Nie spieszyłeś się z tym Greenez. - nagle z boku pojawiła się Juvette wyraźnie zadowolona. - Dobra, idziemy stąd, pora na Ziemię. ___ - Przy okazji zabije się moją małą, zmutowaną rodzinkę, która tam mieszka. Po tym krótkim dialogu oba demony zniknęły. Jednak Juvette uprzednio rzuciła coś w kierunku Hikaru...
OCC Masz senzu na uleczenie ran. Taratamtamtam ! The End. |
|  | | Hikaru Mistic Mod

SCOUTER HP:
   (50543/57555) KI:
   (41556/56055)
 | Temat: Re: Wojenne Plenery Sro Sie 17, 2011 12:13 am | |
| Stało się to co nie powinno się stać. Greef, czy raczej jego dusza została owładnięta przez klątwę shadow beasta... Hikaru nie może pozwolić by rozprzestrzeniła się na Ziemi czy jakiejkolwiek innej planecie. Teraz jednak pora wrócić na Ziemię. Skoncentrował się i znalazł jakieś miejsce na jego rodzinnej planecie. Był mocno ranny i jego ubranie wyglądało na niezbyt udane. Wyczuł znajomą ki w okolicach gór, więc tam właśnie się chciał pojawić. Zniknął po chwili z piekła jakby nigdy nic.
zt podnóże góry na Ziemi. |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |